Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...naslovna.jpg

Актуелно

Обавештење за студенте

Рачунски центар неће радити за студенте у периоду од 11. јула до 15. августа због радова на крову.

Вести

Упис на основне академске студије без полагања пријемног испита

[23.08.2016 16:18]

У другом, септембарском, уписном року, на Eлектротехнички факултет, према конкурсу Универзитета у Београду, пријављују се за упис и кандидати који имају право уписа без полагања пријемног испита, и то...

Други уписни рок на основне академске студије за школску 2016/2017. годину

[23.08.2016 16:08]

На основу одлуке Владе Републике Србије, у другом, септембарском, уписном року Eлектротехнички факултет може уписати  4 студента у статусу студената који се финансирају из буџета. У другом, септембарском, уписном року на Eлектротехнички факултет могу се уписати држављани Републике Србије који су средњу школу завршили у иностранству, а нису конкурисали у првом уписном року...

Пријемни 2016 - Отворена врата

[06.06.2016 12:31]

За сва питања која имате у вези пријављивања и полагања пријемног испита. Детаљније у опширније...

Акција добровољног давања крви

[09.05.2016 01:00]

Акција ће се одржати у уторак 10. маја, од 11-17 часова у свечаној сали Грађевинског факултета.

Електријада 2016

[01.05.2016 15:14]

Збор студената и управе факултета, где ће се разматрати актуелна питања око Електријаде 2016, биће одржан у четвртак, 5. маја, у 13h у амфитеатру 56.

Академски дан конференције PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Част нам је да Вас позовемо у Београд на академски дан конференције PSC 2016 под називом „Facing the future 2016“ коју ПМИ огранак Србија реализује у партнерству са Катедром за управљање пројектима у грађевинарству Грађевинског факултета Универзитета у Београду. ПМИ огранак Србија постоји од 2001. године као непрофитна, професионална организација пројектних менаџера и интегрални део Института за управљање пројектима, међународне асоцијације пројектних менаџера. Пре две године ПМИ огранак Србија покренуо је програм конференције у домену управљања пројектима Пројецт Социетy Цонференце (PSC), а прошле године је по први пут одржан академски дан конференције у Новом Саду у сарадњи са Факултетом техничких наука. Више о ПМИ огранку Србија и овогодишњој конференцији можете пронаћи овде.

Кадар да будем кадар

[26.04.2016 10:27]

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати од 9. до 13.маја 2016. на Машинском факултету.

Коначни извештај изборне комисије на студентским изборима

[14.04.2016 14:38]

Комисија у саставу: Кристина Јосифовић, Татјана Тороман, Петар Радовановић и Урош Кукић је једногласно закључила да су избори били регуларни са следећим исходом: На изборе је изашло 114 студената. На изборима за Студентски парламент Електротехничког факултета учествовала је једна листа под називом: “Листа за СПЕТФ” и освојила 111 гласова. Број неважећих гласова је 3. Листу чини 20 чланова. На изборима за Студентски парламент Универзитета у Београду учествовала су два кандидата и освојила следећи број гласова: 1. Душан Лазовић: 91 глас, 2. Александра Милошевић: 91 глас

архива вести

Предавања

Information Geometry for Parameter Estimation in Large Energy Systems

Предавач:
др Александар Станковић
Време:
петак, 17.6.2016. у 13 часова
Место:
сала 61, Eлектротехнички факултет, Београд

архива предавања

Конкурси

PhD program in Information Engineering Dottorato di Ricerca in Ingegneria dell’Informazione (DRII)

[09.08.2016 21:29]

As here specified there are 6 positions in Information Engineering PhD program with scholarship (of which 1 reserved for foreign students), and 2 positions without scholarship.

Нордеус - тромесечна пракса за студенте у области backend развоја

[17.07.2016 14:31]

Компанија Нордеус, златни партнер Електротехничког факултета у Београду, расписује конкурс за тромесечну плаћену праксу за младе backend програмере, који ће моћи из прве руке да науче како видео игре раде "под хаубом". Пријаве су отворене од данас и трају до 15. августа. Студенти почињу са обуком средином септембра у Нордеусовој београдској канцеларији.

Град Београд - Подршка развоју иновативних делатности и самозапошљавања

[15.07.2016 10:26]

Град Београд је определио средства за подрску младима да започну сопствени бизнис и то на начин да покрију трошкове мале start-up фирме у првој години пословања у Научно-технолошком парку на Звездари и објавили су јуче Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавања. Један од циљева програма јесте и запосљавање, на конкурс могу да се јаве млади незапослени, са високим образовањем, који имају бизнис идеју (наравно дрзављани Србије са пребивалиштем у Београду и да нису осуђивани и слично). Конкурс је отворен до 25.августа, а подршка младима реализоваће се по моделу Инкубатора.

Falling Walls Lab у Србији

[23.06.2016 15:54]

Поштовани, задовољство нам је да Вас обавестимо да ће DAAD Информативни центар Београд у сарадњи са Фондацијом Konrad Adenauer организовати први Falling Walls Lab у Србији, иновативну платформу за представљање истраживачких пројеката у рангу научног пробоја у свим научним дисциплинама. Догађај ће се одржати у КЦ Град 25. септембра 2016. године. Учесници ће присуствовати ексклузивној и бесплатној радионици Science Communication пре самог Lab-а.

Top Talent Program 2016

[21.06.2016 15:15]

Are you eager to continuously learn and grow in a dynamic, international environment? Do you see yourself as part of a global team working on worldwide spread projects? Take the challenge and explore opportunities at msg global through 3 weeks and 3 months Top Talent Program. Top Talent Program by msg global solutions aims to gather individuals who are willing to strive for excellence, to groom their career very fast by facing various challenges within different environments, people and cultures. Our program brings together the best students who are about to graduate from technical faculties, mostly focused on information systems and technologies, computer science and software engineering.

Hewlett Packard Enterprise Challenge

[08.06.2016 00:24]

Hewlett Packard Enterprise is one of the industry leading technology companies, and it has been in the innovation business for more than 75 years. We deliver high-quality and high-value products, consulting and support services. We solve toughest challenges considering human, economic and environmental impact in everything we do. In collaboration with Challengest, HPE created a Social Challenge that engages young people in project with social impact. Finding the right job is a challenge for young people after they finish their studies.

Стручна пракса у Електропривреди Србије

[07.06.2016 17:44]

У складу са потписаним Споразумом о пословној сарадњи, људски ресурси ЕПС групе су идентификовали могућност за остваривање стручне праксе за студенте Електротехничког факултета, у огранцима и техничким центрима. У прилогу је оквирни распоред по организационим целинама, у складу са њиховим могућностима. Осим у Колубари, препорука је да пракса траје до 15 радних дана. ЈП ЕПС ће склопити уговор са сваким практикантом. Сви су осигурани за време обављања праксе.

HDL-DH:Junior/ Senior ASIC Digital Desing Engineer - multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:25]

All open positions are for permanent employment. For all positions HDL Design House offers competitive salary (plus additional benefits)! Junior candidates will receive comprehensive trainings from experts for design/analog/verification of ASIC/FPGA System-on-Chip. Successful training completion and testing will be condition for candidates to join larger teams working in all stages of complex SoC design and verification. This is a unique opportunity to join a rapidly expanding company offering fantastic career and skills development opportunities, as well as an exceptional salary. Engineers with no prior experience are also desirable, making this the ideal opportunity for a recent graduate engineer to fast-track their career development into a more senior role.

HDL-DH:Junior/ Senior Verification Engineer – multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:19]

Candidate will be involved in all stages of complex SoC verification including specification, testbench design, verification plan development, verification execution and verification sign off. Proactively collaborate with team members in different locations. Review verification environment architecture and implementation specifications.

HDL-DH:Junior/ Senior FPGA Engineer - multiple positions in Belgrade and Curpija

[03.06.2016 20:16]

You will be part of the team working on the high-speed 100k+ gates FPGA design using VHDL and/or Verilog (Xilinx and/or Altera) with simulation using Cadence/Mentor simulators. The position requires a close working with the different hardware and software engineering teams; consequently, the candidate must have the knowledge and the interpersonal skills to be able to fit into very focused group of people working on very complex product development.

Пракса у компанији Ендава

[26.05.2016 16:36]

Ендава је компанија која се бави развојем софтвера, са преко 2500 запослених, канцеларијама у Њујорку, Атланти, Њу Џерзију, Лондону, и Франкфурту и шест развојних центара у Румунији, Молдавији, Македонији и Србији. Од оснивања 2000. године, Ендава помаже неким од највећих светских брендова у области финансија, осигурања, телекомуникација, медија, технологије и малопродаје да се трансформишу и да креирају вредно, савремено, прилагодљиво пословање. Филозофија Ендаве је једноставна: Креирати успех за људе. Успех за оне који раде за нас, који сарађују са нама и оне који користе системе и платформе које смо осмислили, направили и којима успешно управљамо.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте