Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...naslovna.jpg

Актуелно

Електријада 2016

Збор студената и управе факултета, где ће се разматрати актуелна питања око Електријаде 2016, биће одржан у четвртак, 5. маја, у 13h у амфитеатру 56.

Припремна настава за упис на техничке факултете

Припремна настава из математике и физике за упис на техничке факултете почeла је 31. октобра 2015. (упис од 1. октобра 2015.)

Детаљније на страници Припремна настава.

Вести

Акција добровољног давања крви

[09.05.2016 01:00]

Акција ће се одржати у уторак 10. маја, од 11-17 часова у свечаној сали Грађевинског факултета.

Академски дан конференције PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Част нам је да Вас позовемо у Београд на академски дан конференције PSC 2016 под називом „Facing the future 2016“ коју ПМИ огранак Србија реализује у партнерству са Катедром за управљање пројектима у грађевинарству Грађевинског факултета Универзитета у Београду. ПМИ огранак Србија постоји од 2001. године као непрофитна, професионална организација пројектних менаџера и интегрални део Института за управљање пројектима, међународне асоцијације пројектних менаџера. Пре две године ПМИ огранак Србија покренуо је програм конференције у домену управљања пројектима Пројецт Социетy Цонференце (PSC), а прошле године је по први пут одржан академски дан конференције у Новом Саду у сарадњи са Факултетом техничких наука. Више о ПМИ огранку Србија и овогодишњој конференцији можете пронаћи овде.

Кадар да будем кадар

[26.04.2016 10:27]

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати од 9. до 13.маја 2016. на Машинском факултету.

Коначни извештај изборне комисије на студентским изборима

[14.04.2016 14:38]

Комисија у саставу: Кристина Јосифовић, Татјана Тороман, Петар Радовановић и Урош Кукић је једногласно закључила да су избори били регуларни са следећим исходом: На изборе је изашло 114 студената. На изборима за Студентски парламент Електротехничког факултета учествовала је једна листа под називом: “Листа за СПЕТФ” и освојила 111 гласова. Број неважећих гласова је 3. Листу чини 20 чланова. На изборима за Студентски парламент Универзитета у Београду учествовала су два кандидата и освојила следећи број гласова: 1. Душан Лазовић: 91 глас, 2. Александра Милошевић: 91 глас

Прелиминарни извештај изборне комисије на студентским изборима

[11.04.2016 13:36]

Комисија у саставу: Кристина Јосифовић, Татјана Тороман, Петар Радовановић и Урош Кукић је једногласно закључила да су избори били регуларни са следећим исходом: На изборе је изашло 114 студената. На изборима за Студентски парламент Електротехничког факултета учествовала је једна листа под називом: “Листа за СПЕТФ” и освојила 111 гласова. Број неважећих гласова је 3. Листу чини 20 чланова. На изборима за Студентски парламент Универзитета у Београду учествовала су два кандидата и освојила следећи број гласова: Душан Лазовић: 91 глас, Александра Милошевић: 91 глас. Број неважећих гласова је 4. На конкурс за Студента продекана је пријављен само један кандидат Миодраг Јанковић и на основу члана 14. Правилника о предлагању и правима и обавезама студента продекана Електротехничког факултет у Београду ће бити прослеђен Савету Факултета на усвајање.

Коначни списак кандидата пријављених на конкурс за студентске изборе 2016

[05.04.2016 12:28]

За Студентски парламент Електротехничког факултета: "Листа за СПЕТФ". За студента продекана: Миодраг Јанковић. За делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду: 1. Душан Лазовић, 2. Александра Милошевић

Прелиминарни списак кандидата пријављених на конкурс за студентске изборе 2016

[02.04.2016 21:17]

За Студентски парламент Електротехничког факултета: "Листа за СПЕТФ". За студента продекана: Миодраг Јанковић. За делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду: 1. Душан Лазовић, 2. Александра Милошевић

Велики успех наших студената на такмичењу "RoboMac"

[30.03.2016 08:23]

Екипа коју су чинили наши студенти треће године Софтверског инжењерства, Емил Маид и Урош Тешић, освојила је прво место на регионалном такмичењу "RoboMac 2016", у организацији IEEE Скопље и Факултета електротехнике и информационих технологија (ФЕЕИТ), које се у периоду од 7. до 13. марта 2016. године одржавало у Скопљу у Македонији. Наша екипа била је најбоља на Балкану у једној од шест категорија - "Вештачка интелигенција".

архива вести

Предавања

POWER ELECTRONICS MASTER CLASS: Теслиним стопама до нових открића

Предавач:
Проф. др Слободан Ћук
Време:
петак, 27.05.2016. од 18:15 до 20 часова
Место:
Aмфитеатар 56, Eлектротехнички факултет, Београд

архива предавања

Конкурси

Пракса у компанији Ендава

[26.05.2016 16:36]

Ендава је компанија која се бави развојем софтвера, са преко 2500 запослених, канцеларијама у Њујорку, Атланти, Њу Џерзију, Лондону, и Франкфурту и шест развојних центара у Румунији, Молдавији, Македонији и Србији. Од оснивања 2000. године, Ендава помаже неким од највећих светских брендова у области финансија, осигурања, телекомуникација, медија, технологије и малопродаје да се трансформишу и да креирају вредно, савремено, прилагодљиво пословање. Филозофија Ендаве је једноставна: Креирати успех за људе. Успех за оне који раде за нас, који сарађују са нама и оне који користе системе и платформе које смо осмислили, направили и којима успешно управљамо.

Internship Position Openings at Hewlett Packard Enterprise (May 2016)

[20.05.2016 16:08]

Hewlett Packard Enterprise offers university students the opportunity to join a leading IT company and gain invaluable experience through our 12 months Internship Program. Hewlett Packard Enterprise offers you a highly dynamic, fastpaced, professional working environment and the chance to develop the skills you have gained at university in a real business environment. During your internship you will not only apply these skills in the IT industry, but also acquire a range of abilities to contribute to the business whilst working alongside industry professionals.

Конкурс за мобилност у оквиру Erasmus+ програма

[16.05.2016 17:58]

Отворен је нови конкурс за мобилност у оквиру Erasmus+ програма за студенте и наставно особље Универзитета у Београду - Електротехничког факултета и Физичког факултета, као и истраживаче Института за физику, на Политехничком универзитету у Мадриду, Шпанија. На располагању су стипендије за размену за студенте основних, мастер и докторских студија, у трајању од 6 или 10 месеци. Више информација о стипендијама може се наћи у приложеној презентацији, а у понедељак 23. маја 2016. године ће у соби 104 бити одржана и презентација програма од стране координатора за Електротехнички факултет, проф. Јелене Радовановић.

Телеком Србија отвара врата за 40 нових инжењера

[09.05.2016 13:02]

Београд, 4.5.2016. - Компанија Телеком Србија у сарадњи са Центром за развој каријере Универзитета у Београду позива младе са стеченом дипломом основних академских студија у области информационих технологија (на Електротехничком факултету, Факултету организационих наука, Математичком, Саобраћајном и сродним факултетима (240 ЕСПБ)) да се пријаве за отворен конкурс за пријем нових инжењера за реализацију развоја, имплементацију и одржавање софтверских и системских решења и ИТ сервиса у овој компанији. Траже се млади људи са високим образовањем стеченим у области информационих система и технологија који су спремни за рад у динамичном окружењу, отворени за нова искуства, за континуирано учење и усавршавање својих знања и вештина.

Grundfos: Техничар у производњи

[05.05.2016 15:43]

Grundfos је једна од највећих данских компанија која послује у више од 55 земаља и светски је лидер у индустријској производњи пумпи. Наш први приоритет је да компанија Грундфос Србија буде безбедно радно место, фокусирано на потребе људи. Ми обезбеђујемо квалитетну обуку за све запослене, у циљу њиховог личног развоја и побољшања продуктивности. Услед планова за даље проширење, компанија расписује конкурс за позицију: ТЕХНИЧАР У ПРОИЗВОДЊИ

Novelic Microsystems: internship - 2 more positions

[01.05.2016 01:00]

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com) је српска фирма која се бави пројектовањем најсавременијих система у области електронике,микроелектронике и наменских рачунарских система(embedded systems). Задовољство нам је да објавимо позив за пријаве на огласе за праксу за позицију: Wireless Video Transmission FPGA System - 2 positions.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте