Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...naslovna.jpg

Актуелно

Студентски кредити и стипендије

Чекови за студентске кредите могу се преузимати од петка, 27.03.2015. године

Студенти који су примаоци студентских стипендија свој примерак уговора могу преузети у Студентском одсеку у термину од 11 до 14 часова.

Припремна настава за упис на техничке факултете

Припремна настава из математике и физике за упис на техничке факултете почеће 8. Новембра 2014.

Детаљније информације на интернет страници Припремна настава .

Вести

Тродневни семинар, Врњачка Бања, Безбедност и здравље на раду

[27.03.2015 12:49]

Семинар је намењен свим правним и физичким лицима која су укључена у послове безбедности и здравља на раду или се на било који други начин баве овим пословима, као што су лица за безбедност и здравље на раду код послодаваца, произвођачи, увозници и набављачи опреме за рад и средстава и опреме за личну заштиту, послодавци, одгoворна лица и други.

IoT Workshop

[27.03.2015 12:37]

>Институт РТ-РК је развио паметну утичницу која за радио комуникацију користи  BLUETOOTH LOW ЕНЕРГY и поред функција укључивања-искључивања струјног кола, обезбеђује функције мерења потрошње. Идеја овог WORKSHOP-а је да обучи студенте и све заинтересоване за развој апликација за мобилне уређаје (мобилне телефоне, таблете) на бази ANDROID оперативног система.

Курс за докторанде: Претраживање научних извора информација

[26.03.2015 09:08]

Организатор: Универзитет у Београду, Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ Сектор за научне информације и развој Универзитетске библиотеке. Учионица 61 на Електротехничком факултету, Булевар краља Александра 73. 02. април у 16 часова, трајање два сата. Циљ: детаљно упознати слушаоце са информационим ресурсима обезбеђеним истраживачима посредством академске мреже и обучити слушаоце за њихово самостално коришћење.

Позив за учешће на Bubble Cup такмичењу у програмирању

[19.03.2015 13:21]

Bubble Cup је тимско такмичење у програмирању чији је циљ популаризација програмирања међу младима. Мајкрософт развојни центар у Србији позива све заинтересоване да се пријаве и окушају у програмерским изазовима.

Представљање DevNet програма компаније Cisco Systems

[19.03.2015 11:44]

У уторак, 24. марта са почетком у 18.00, у просторијама ICT Hub-а (Научно-технолошки парк „Звездара“, Вељка Дугошевића 54 А5, II спрат), одржаће се представљање и демонстрација DevNet програма компаније Cisco Systems. Презентацију ће држати Ђорђе Вуловић из компаније Cisco Systems.

Расподела за места у студентском дому

[16.03.2015 13:59]

Расподела за места у студентском дому биће одржана у четвртак, 19.03.2015. године. Расподела ће се одржати у Студентском одсеку у 12 часова.

Међународна Година Светлости

[13.03.2015 14:59]

Међународна Година Светлости (МГС) је глобална иницијатива чији је циљ да грађанима света укаже на важност светлости и оптичких технологија у њиховим животима зарад њихове будућности и развоја друштва. Више информација о научно-популарним предавањима, отворени конкурсима, светлосним експериментима и другим дешавањима везаним за МСГ сазнајте на сајту посвећеном Међунарнодној Години Светлости.

Акција добровољног давања крви на твом факултету

[12.03.2015 22:47]

/ Архитектура + Градјевина + Електротехника /
СВЕЧАНА САЛА ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА
УТОРАК 17. МАРТ 2015. ГОДИНЕ ОД 10 ДО 16 ЧАСОВА!

архива вести

Предавања

Masdar Institute, Abu Dhabi

Предавач:
представник Masdar Institute из Abu Dhabi-а
Време:
уторак, 10. март 2015. у 13 часова
Место:
Машински факултет, свечана сала

архива предавања

Конкурси

Студент сарадник за развој и одржавање SW решења

[31.03.2015 13:10]

Инео Инфо је фирма која се бави развојем апликација и увођењем апликативних пословних решења. Радимо на тржиштима северне Америке и Србије. Тражимо студента завршне године РТИ, за рад на развоју SW и одржавање постојећих апликација. Рад од куће, 40 радних сати месечно уз месечну надокнаду.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ "НАГРАДЕ ВЕСЕЛИНА ЛУЧИЋА"

[30.03.2015 11:14]

1. Расписује се Конкурс за доделу “Награде Веселина Лучића” за 2015. годину, за најбоље књижевно остварење наставника и сарадника на Универзитету у Београду објављено у 2014. години.
2. Расписује се Конкурс за доделу “Награде Веселина Лучића” за 2015. годину за најбоље научно, односно стручно остварење наставника и сарадника Универзитета у Београду, објављено у 2014. години.

Institutu Lola potreban istraživač pripravnik

[28.03.2015 15:16]

Glavno opredeljenje LOLA Instituta je primena savremenih naučnih saznanja u industrijskoj praksi i integrisanje rezultata naučnoistraživačkih projekata u razvoju novih proizvoda i tehnologija za svetsko tržište. LOLA Institut kontinuirano neguje tradiciju najbolje inženjerske prakse i nastavlja je shodno novim naučnim i tehnološkim saznanjima. Naš kolektiv čine kako iskusni, tako i mladi istraživači - doktori nauka, magistri, diplomirani mašinski i elektro inženjeri, kompetentni da primene naučna znanja u industriji i brzo i efikasno rešavaju probleme.

Java Developer (m/f)

[26.03.2015 16:56]

As a software developer in our new team in Serbia / Belgrade you will develop in cooperation with the Austrian Team our internationally marketed mobile payment and messaging cloud products.

Open Competition for two three-month fellowship awards as part of the CSSAP

[24.03.2015 11:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

Јединствена coke summership летња пракса за студенте и дипломце

[19.03.2015 11:52]

Компанија Coca-Cola Hellenic Србија организује трећу годину за редом специфичан програм комбинујућу реално пословно искуство, рад са менторима, едукације и тренинге.
Београд, 16. март 2015. године – Сви заинтересовани студенти треће и четврте године, апсолвенти, дипломци (који су студије завршили у претходне две године), као и полазници мастер студија акредитованих универзитета у Србији, већ данас могу да се пријаве за Coke Summership летњу праксу коју организује компанија Coca-Cola Hellenic. Пријављивање кандидата за програм који нуди стицање и унапређивање практичних и пословних вештина биће могуће до 4. маја попуњавањем формулара на сајту www.cokesummership.com. Након тога, биће организована селекција пријављених кандидата, док ће сам Coke Summership програм бити реализован током јула и августа.

Стручна пракса у компанији „SOPREX“ за студенте завршних година

[17.03.2015 17:56]

“Soprex d.o.o”, компанија за софтверски развој и инжењеринг, отвара врата талентованим студентима и организује стручну праксу

Енергопројект Високоградња а.д.: МАСТЕР ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ

[13.03.2015 14:11]

Енергопројект Високоградња а.д. део је система ЕНЕРГОПРОЈЕКТ, једине компаније из овог дела света који се више од пола века налази међу најуспешнијим светским компанијама у области изградње и пројектовања објеката високоградње. Ако желите да са нама делите задовољство и одговорност рада на великим и значајим пројектима, стални пословни изазов, ако желите да радите са светом, за свет и у свету, Енергопројект Високоградња је компанија Вашег избора.

GENEKO: Стручна пракса за развој софтвера

[10.03.2015 12:02]

Примена иновативних информационих и комуникационих технологија била је примарна оријентација наше компаније од самог оснивања 1991. године. Данас је наша главна делатност развој и производња комуникационих уређаја и система заснованих на GPS, GPRS, EDGE, HSPA, HSPA+, LTE и Интернет технологијама. Са врхунским развојним тимом, сопственим пројектовањем и производњом хардвера и софтвера, „Geneko“ је један од водећих ICT произвођача у региону.

Univeristy of Manchester: Research Associate

[12.01.2015 08:45]

Research Associate in Physical Design Tools for Three-Dimensional (3-D) Integrated Circuits and Systems – Power Networks and Optimisation.

Vast: Software Engineer

[06.03.2015 18:00]

Hello, we’re Vast a leading big data technology provider for the Automotive, Real Estate, and Travel industries. We produce datarich products for Fortune 500 companies (and our own ventures) that help consumers make significant purchases like cars, houses and vacations.

Two three-month fellowship: Computer Science Student Advancement Program (CSSAP)

[06.03.2015 12:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте