Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...naslovna.jpg

Актуелно

Студентски кредити и стипендије

Чекови за студентске кредите могу се преузимати од петка, 27.03.2015. године

Студенти који су примаоци студентских стипендија свој примерак уговора могу преузети у Студентском одсеку у термину од 11 до 14 часова.

Припремна настава за упис на техничке факултете

Припремна настава из математике и физике за упис на техничке факултете почеће 8. Новембра 2014.

Детаљније информације на интернет страници Припремна настава .

Вести

59. Међународни сајам технике и техничких достигнућа

[08.04.2015 10:42]

Како то и приличи великим догађајима, већ крајем марта почело је озбиљно одбројавање пред кључну, највећу овогодишњу регионалну техничко-технолошку сајамску манифестацију - 59. Међународни сајам технике и техничких достигнућа - која се одржава од 11. до 15. маја 2015, на Београдском сајму. Под непромењеним слоганом “Корак у будућност” поново ће се под истим крововима окупити сви они који у овој области нешто значе и који верују да је оно што имају, знају, могу или раде вредно показивања и поделе са “остатком света”. Заједно са пројектованих више од 20 хиљада посетилаца, биће то концентрисана снага вредна сваког респекта.

Концерт индијске традиционалне Rudra Veena инструменталне музике

[04.04.2015 18:43]

Овим путем обавештавамо и позивамо управу, наставно особље и студенте Ваше уважене академске установе на концерт индијске традиционалне Rudra Veena инструменталне музике, у уторак 21 априла 2015 у 20,00 ч. у Коларчевој Задужбини. Улаз је бесплатан.

Прелиминарни извештај Конкурсне комисиje за спровођење избора за студентске представнике ЕТФ-а

[04.04.2015 18:37]

Конкурсна комисија за спровођење избора за студентске представнике Електротехничког факултета за школску 2015/2016 годину, у саставу Тијана Лазић, Анђелко Цајковић, Миладин Марјановић донела је следеће одлуке...

Презентација софтверске компаније MHT Balkan

[03.04.2015 10:52]

Презентација софтверске компаније MHT Balkan, биће одржана 7. априла у 16 часова у Рачунском центру ЕТФ-а. Директор G. Gabriell Ruffati ће представити делатност фирме и могућности запошљавања у њиховој филијали у Београду. У прилогу је промо материјал.

Одлука о расписивању Избора за Студентски парламент и студента продекана

[02.04.2015 12:22]

На основу члана 3 Павилника о предлагању и правима и обавезама студента продекана и члана 4 Правилника о одржавању избора за студентски парламент, Студентски парламент Електротехничког факултета доноси следећу одлуку о расписивању Избора за Студентски парламент и студента продекана Електротехничког факултета у Београду и делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду за школску 2015/2016. годину

Тродневни семинар, Врњачка Бања, Безбедност и здравље на раду

[27.03.2015 12:49]

Семинар је намењен свим правним и физичким лицима која су укључена у послове безбедности и здравља на раду или се на било који други начин баве овим пословима, као што су лица за безбедност и здравље на раду код послодаваца, произвођачи, увозници и набављачи опреме за рад и средстава и опреме за личну заштиту, послодавци, одгoворна лица и други.

IoT Workshop

[27.03.2015 12:37]

>Институт РТ-РК је развио паметну утичницу која за радио комуникацију користи  BLUETOOTH LOW ЕНЕРГY и поред функција укључивања-искључивања струјног кола, обезбеђује функције мерења потрошње. Идеја овог WORKSHOP-а је да обучи студенте и све заинтересоване за развој апликација за мобилне уређаје (мобилне телефоне, таблете) на бази ANDROID оперативног система.

Курс за докторанде: Претраживање научних извора информација

[26.03.2015 09:08]

Организатор: Универзитет у Београду, Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ Сектор за научне информације и развој Универзитетске библиотеке. Учионица 61 на Електротехничком факултету, Булевар краља Александра 73. 02. април у 16 часова, трајање два сата. Циљ: детаљно упознати слушаоце са информационим ресурсима обезбеђеним истраживачима посредством академске мреже и обучити слушаоце за њихово самостално коришћење.

архива вести

Предавања

Модерне Web и Front-end технологије

Предавач:
Senior Software Engineer Жарко Шушњар, youngculture d.o.o.
Време:
уторак 24.4.2015. од 11.30 до 14 часова
Место:
учионица 59, ЕТФ

SmartGrid–кључна компонента Еуропске енергетске уније

Предавач:
проф. др. сц. Давор Шкрлец, IEEE, CIRED, CIGRE
Време:
понедељак 20. април 2015. године у 19 часова
Место:
сала 61, ЕТФ

архива предавања

Конкурси

Конкурс за докторске студије у Италији

[15.04.2015 11:57]

За студенте одсека енергетика-претварачи и погони и електроника-енергетска електроника, постоји могућност рада докторске тезе у Болоњи, Италија, у области енергетске електронике (power electronics). Докторат почиње 1. новембра 2015, због чега је неопходно да се мастер студије заврше до краја октобра 2015. Докторат траје укупно 3 године и износ школарине је 1000 еура месечно.

Стручна пракса за студенте завршне године у "Grid Smart Steps d.o.o."

[15.04.2015 11:28]

„Grid Smart Steps d.o.o.” пружа прилику за обављање плаћене стручне праксе студентима завршне године смерова енергетика и телекомуникације. Трајање стручне праксе је од 3 до 6 месеци, након чега практикантима може бити понуђено заснивање сталног радног односа. Заинтересовани кандидати треба да пошаљу свој CV, кратко пропратно писмо и уверење о положеним испитима (просеку оцена) са назнаком „Стручна пракса“ на е-mail адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. Пријављивање траје до 24. априла 2015.

HCP: Senior programmer - 2 радна места

[06.04.2015 10:19]

Компанија HCP је водећи произвођач фискалних уређаја у Србији. Као установљени бренд, успешно је учествовао у свим фазама домаће фискализације. Доказани својим квалитетом и ценом, фискални системи су дистрибуирани и на многа светска тржишта Као савремено оријентисана компанија, HCP пружа члановима свог тима, изванредне услове и могућности за професионални раст и развој. Пројектовање софтверског решења (firmware-а) за фискалне уређаје, од анализе специфичних захтева фискалних тржишта преко дизајна целокупне архитектуре решења, развоја, тестирања и писања документације.

Конкурс за бесплатна места у бизнис инкубатору ICT Hub

[02.04.2015 13:15]

На основу потписаног Уговора о пословно-техничкој сарадњи између Електротехничког факултета Универзитета у Београду и бизнис инкубатора за технолошко предузетништво ICT Hub, отвара се конкурс за бесплатно коришћење укупно шест места у ICT Hub-у и то у периоду од годину дана. То значи да ћете као студент Електротехничког факултета Универзитета у Београду на располагању имати све погодности које тренутно имају станари ICT Hub-а, а то су модерно опремљен простор за рад, комплетна техничка подршка и што је најважније јединствен менторски програм, који окупља најзначајније домаће стручњаке. Ту је и посебно дефинисана програмска шема која се прилагођава потребама корисника односно тимова, а на располагању је чак и помоћ са пословним процедурама и правним питањима.

Студент сарадник за развој и одржавање SW решења

[31.03.2015 13:10]

Инео Инфо је фирма која се бави развојем апликација и увођењем апликативних пословних решења. Радимо на тржиштима северне Америке и Србије. Тражимо студента завршне године РТИ, за рад на развоју SW и одржавање постојећих апликација. Рад од куће, 40 радних сати месечно уз месечну надокнаду.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ "НАГРАДЕ ВЕСЕЛИНА ЛУЧИЋА"

[30.03.2015 11:14]

1. Расписује се Конкурс за доделу “Награде Веселина Лучића” за 2015. годину, за најбоље књижевно остварење наставника и сарадника на Универзитету у Београду објављено у 2014. години.
2. Расписује се Конкурс за доделу “Награде Веселина Лучића” за 2015. годину за најбоље научно, односно стручно остварење наставника и сарадника Универзитета у Београду, објављено у 2014. години.

Institutu Lola potreban istraživač pripravnik

[28.03.2015 15:16]

Glavno opredeljenje LOLA Instituta je primena savremenih naučnih saznanja u industrijskoj praksi i integrisanje rezultata naučnoistraživačkih projekata u razvoju novih proizvoda i tehnologija za svetsko tržište. LOLA Institut kontinuirano neguje tradiciju najbolje inženjerske prakse i nastavlja je shodno novim naučnim i tehnološkim saznanjima. Naš kolektiv čine kako iskusni, tako i mladi istraživači - doktori nauka, magistri, diplomirani mašinski i elektro inženjeri, kompetentni da primene naučna znanja u industriji i brzo i efikasno rešavaju probleme.

Java Developer (m/f)

[26.03.2015 16:56]

As a software developer in our new team in Serbia / Belgrade you will develop in cooperation with the Austrian Team our internationally marketed mobile payment and messaging cloud products.

Open Competition for two three-month fellowship awards as part of the CSSAP

[24.03.2015 11:19]

Individual fellowships include all the expenses for travel, room and board for a period of 90 days at the Computer Science Department at Rice University, under the mentorship of a Rice University faculty member. Awards will be granted for approximately the mid-June to mid-September period. There will be a total of 2 fellowships awarded.

Јединствена coke summership летња пракса за студенте и дипломце

[19.03.2015 11:52]

Компанија Coca-Cola Hellenic Србија организује трећу годину за редом специфичан програм комбинујућу реално пословно искуство, рад са менторима, едукације и тренинге.
Београд, 16. март 2015. године – Сви заинтересовани студенти треће и четврте године, апсолвенти, дипломци (који су студије завршили у претходне две године), као и полазници мастер студија акредитованих универзитета у Србији, већ данас могу да се пријаве за Coke Summership летњу праксу коју организује компанија Coca-Cola Hellenic. Пријављивање кандидата за програм који нуди стицање и унапређивање практичних и пословних вештина биће могуће до 4. маја попуњавањем формулара на сајту www.cokesummership.com. Након тога, биће организована селекција пријављених кандидата, док ће сам Coke Summership програм бити реализован током јула и августа.

Стручна пракса у компанији „SOPREX“ за студенте завршних година

[17.03.2015 17:56]

“Soprex d.o.o”, компанија за софтверски развој и инжењеринг, отвара врата талентованим студентима и организује стручну праксу

Енергопројект Високоградња а.д.: МАСТЕР ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ

[13.03.2015 14:11]

Енергопројект Високоградња а.д. део је система ЕНЕРГОПРОЈЕКТ, једине компаније из овог дела света који се више од пола века налази међу најуспешнијим светским компанијама у области изградње и пројектовања објеката високоградње. Ако желите да са нама делите задовољство и одговорност рада на великим и значајим пројектима, стални пословни изазов, ако желите да радите са светом, за свет и у свету, Енергопројект Високоградња је компанија Вашег избора.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте