Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...naslovna.jpg

Актуелно

Електријада 2016

Збор студената и управе факултета, где ће се разматрати актуелна питања око Електријаде 2016, биће одржан у четвртак, 5. маја, у 13h у амфитеатру 56.

Припремна настава за упис на техничке факултете

Припремна настава из математике и физике за упис на техничке факултете почeла је 31. октобра 2015. (упис од 1. октобра 2015.)

Детаљније на страници Припремна настава.

Вести

Академски дан конференције PSC 2016: Facing the future 2016

[28.04.2016 10:27]

Част нам је да Вас позовемо у Београд на академски дан конференције PSC 2016 под називом „Facing the future 2016“ коју ПМИ огранак Србија реализује у партнерству са Катедром за управљање пројектима у грађевинарству Грађевинског факултета Универзитета у Београду. ПМИ огранак Србија постоји од 2001. године као непрофитна, професионална организација пројектних менаџера и интегрални део Института за управљање пројектима, међународне асоцијације пројектних менаџера. Пре две године ПМИ огранак Србија покренуо је програм конференције у домену управљања пројектима Пројецт Социетy Цонференце (PSC), а прошле године је по први пут одржан академски дан конференције у Новом Саду у сарадњи са Факултетом техничких наука. Више о ПМИ огранку Србија и овогодишњој конференцији можете пронаћи овде.

Кадар да будем кадар

[26.04.2016 10:27]

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати од 9. до 13.маја 2016. на Машинском факултету.

Коначни извештај изборне комисије на студентским изборима

[14.04.2016 14:38]

Комисија у саставу: Кристина Јосифовић, Татјана Тороман, Петар Радовановић и Урош Кукић је једногласно закључила да су избори били регуларни са следећим исходом: На изборе је изашло 114 студената. На изборима за Студентски парламент Електротехничког факултета учествовала је једна листа под називом: “Листа за СПЕТФ” и освојила 111 гласова. Број неважећих гласова је 3. Листу чини 20 чланова. На изборима за Студентски парламент Универзитета у Београду учествовала су два кандидата и освојила следећи број гласова: 1. Душан Лазовић: 91 глас, 2. Александра Милошевић: 91 глас

Прелиминарни извештај изборне комисије на студентским изборима

[11.04.2016 13:36]

Комисија у саставу: Кристина Јосифовић, Татјана Тороман, Петар Радовановић и Урош Кукић је једногласно закључила да су избори били регуларни са следећим исходом: На изборе је изашло 114 студената. На изборима за Студентски парламент Електротехничког факултета учествовала је једна листа под називом: “Листа за СПЕТФ” и освојила 111 гласова. Број неважећих гласова је 3. Листу чини 20 чланова. На изборима за Студентски парламент Универзитета у Београду учествовала су два кандидата и освојила следећи број гласова: Душан Лазовић: 91 глас, Александра Милошевић: 91 глас. Број неважећих гласова је 4. На конкурс за Студента продекана је пријављен само један кандидат Миодраг Јанковић и на основу члана 14. Правилника о предлагању и правима и обавезама студента продекана Електротехничког факултет у Београду ће бити прослеђен Савету Факултета на усвајање.

Коначни списак кандидата пријављених на конкурс за студентске изборе 2016

[05.04.2016 12:28]

За Студентски парламент Електротехничког факултета: "Листа за СПЕТФ". За студента продекана: Миодраг Јанковић. За делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду: 1. Душан Лазовић, 2. Александра Милошевић

Прелиминарни списак кандидата пријављених на конкурс за студентске изборе 2016

[02.04.2016 21:17]

За Студентски парламент Електротехничког факултета: "Листа за СПЕТФ". За студента продекана: Миодраг Јанковић. За делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду: 1. Душан Лазовић, 2. Александра Милошевић

Велики успех наших студената на такмичењу "RoboMac"

[30.03.2016 08:23]

Екипа коју су чинили наши студенти треће године Софтверског инжењерства, Емил Маид и Урош Тешић, освојила је прво место на регионалном такмичењу "RoboMac 2016", у организацији IEEE Скопље и Факултета електротехнике и информационих технологија (ФЕЕИТ), које се у периоду од 7. до 13. марта 2016. године одржавало у Скопљу у Македонији. Наша екипа била је најбоља на Балкану у једној од шест категорија - "Вештачка интелигенција".

Акција добровољног давања крви

[27.03.2016 12:45]

Акција ће се одржати у уторак 29. марта, од 11-17 часова у свечаној сали Грађевинског факултета.

архива вести

Предавања

ENETEL Solutions радионица

Предавачи:
Раде Вујовић, Генерални директор
Бранко Ивановић, Руководилац службе за развој софтвера
Александар Вићентић, Руководилац службе за развој софтвера и систем интеграција
Време:
четвртак, 31.03.2016. од 13:30 до 14:30
Место:
Aмфитеатар 56, Eлектротехнички факултет, Београд

архива предавања

Конкурси

Novelic Microsystems: internship - 2 more positions

[01.05.2016 01:00]

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com) је српска фирма која се бави пројектовањем најсавременијих система у области електронике,микроелектронике и наменских рачунарских система(embedded systems). Задовољство нам је да објавимо позив за пријаве на огласе за праксу за позицију: Wireless Video Transmission FPGA System - 2 positions.

VAST.com: Отворене позиције за софтверске инжењере

[01.05.2016 15:24]

Vast is looking to hire a Software Engineer to join our Belgrade-based Data Engineering team. At Vast we’re building a big-data platform to serve some of the biggest brands in the Autos (AOL, CarFax, Yahoo!), Real Estate (USAA) and Travel (Southwest Airlines) markets. We’re building a suite of products to bring big data to big purchases.

Elsys Internship 2016

[28.04.2016 23:45]

Компанија Elsys Eastern Europe ће и ове године организовати летње праксе. ASIC digital design and verification пракса и Full custom layout design пракса. Детаљније у прилозима.

Novelic Microsystems: Open internship positions

[28.04.2016 09:25]

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com) је српска фирма која се бави пројектовањем најсавременијих система у области електронике,микроелектронике и наменских рачунарских система(embedded systems). Задовољство нам је да објавимо позив за пријаве на огласе за праксу за позиције: FPGA & Embedded HW/SW & Signal Processing Internship и Analog IC Design Internship.

Ерасмус+ сарадња са Универзитетом у Антверпену

[20.04.2016 15:12]

Отворен је конкурс за пријављивање студената и наставног особља у оквиру Ерасмус+ програма мобилности између Универзитета у Београду и Универзитета у Антверпену, Белгија. Рок за подношење пријава кандидата је 03. мај 2016. године. Детаљније информације доступне су на линку http://mobion.bg.ac.rs

ELSYS: Junior Digital Design Verification Engineer

[14.04.2016 16:28]

Based in Belgrade, ELSYS Eastern Europe is a subsidiary of ADVANS Group. ADVANS Group is a European group of experts in electronic systems and software. Our 1000 engineers serve a range of industries: in multimedia/wireless, service, medical, network/telecom, energy, aerospace, defense, automotive and IT. Combining the technical expertise of numerous local entities with the strength of an international group, we propose a highly flexible offer composed of services and solutions designed to suit customer needs. ELSYS Eastern Europe is already addressing the European and American markets with the aim of developing them even more. You will be a part of a digital design verification team, constituted of verification engineers with different level of experience, from digital verification experts to digital verification juniors.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте