Претрага
Вебмејл за запослене

Вебмејл за студенте

Инсталиран је нови дигитални сертификат!
Да бисте могли без проблема да приступате mail серверу (као и другим заштићеним ЕТФ-овим серверима) молимо инсталирајте одговарајуће ЕТФ-ове сертификате. Детаљније...etf-tanja.jpg

Актуелно

Расподела за дом

Обавештавају се студенти да ће се расподела за дом одржати у понедељак, 30.11.2015. године у сали 55 са почетком у 9 часова. Прво ће се бити расподела за девојке. Места за студенте који припадају друштвено осетљивој групи а налазе се испод ,,црте” биће распоређена одмах након расподеле за студенте изнад "црте".

Коначне ранг листе налазе се на сајту Службе смештаја.

Упис на ДАС 2015/16

Обавештење о упису на докторске студије у школској 2015/16 и Обавештење о упису на 2 и 3. годину докторских студија.

Детаљније...

Обавештење о упису школске 2015/16. године за студенте докторских академских студија

Према Закону о високом образовању студенти на свим нивоима студија морају уписати школску годину да би остали у статусу студента.

Детаљније...

Припремна настава за упис на техничке факултете

Обавештавају се кандидати да је и даље у току формирање група за припремну наставу из математике и физике.

Припремна настава из математике и физике за упис на техничке факултете почeла је 31. октобра 2015. (упис од 1. октобра 2015.)

Детаљније на страници Припремна настава.

Вести

Студенти Катедре за Телекомуникације гости компаније HUAWEI у Кини

[26.11.2015 00:00]

Лепа вест стиже са Катедре за Телемуникације ЕТФ-а. Десет наших студената је у недељу 22. новембра отишло у петнаестодневну посету Кини. Резултати дугорочне сарадње компаније HUAWEI и Лабораторије за Радиокомуникације, Катедре за Телекомуникације, обезбедили су им учешће у програму "Seeds for the future". Три студента докторских студија: Мајда Петрић, Владимир Славковић и Ана Анастасијевић, три студента мастер студија: Ђорђе Лукић, Ђорђе Тошић и Душица Симић, и четири студента четврте године основних студија: Бојана Ћурчић, Ана Митић, Милена Матић и Ђорђе Недељковић у оквиру овог програма добиће основна знања везана за кинески језик и културу, док ће своја стручна знања надограђивати у производним погонима и лабораторијама компаније HUAWEI у Пекингу, Шенжену и Хонгконгу. Програм који је компанија HUAWEI осмислила за студенте телекомуникација, а који су у претходном периоду прошли и студенти са других универзитета широм света, подразумева и туристички део програма.

Акција добровољног давања крви

[09.11.2015 23:45]

Акција добровољног давања крви ће се одржати у уторак 17. новембра у свечаној сали грађевинског факултета.

ПОСЕТА КОМПАНИЈИ - ИТекако

[09.11.2015 09:54]

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује посету компанији ИТекако, у четвртак, 19.11.2015. године. ИТекако је фирма у развоју која послује 10 година производећи софтверска решења за клијенте широм света, константно проширујући свој тим компетентним и талентованим инжењерима. Стога, посета је намењена студентима завршних година и дипломираним студентима Електротехничког, Математичког и Факултета организационих наука, заинтересованима за област информационих технологија. У непосредном контакту са запосленима, посетиоци ће моћи да сазнају како је радити у оваквој фирми, који су изазови запослених на различитим пројектима, као и које компетенције су потребне за прикључивање оваквом тиму.

ПЕТИ НОРДЕУС ХАКАТОН

[06.11.2015 22:22]

Компанија Нордеус, пету годину за редом организује такмичење у развоју видео игара - Нордеус Хакатон, највећи game jam у овом делу Европе. Ове године ће се одржати 12. децембра 2015. у просторијама компаније у Београду. Прочитајте детаљније у секцији вести.

Едукативна сарадња - пројекат Case Challenge

[03.11.2015 13:40]

Позивамо све студенте који желе да стекну прва или нова радна искуства да се пријаве на такмичење у решавању студије случаја и победом освоје праксе у водећим компанијама у Србији! Компаније које учествују на пројекту су Coca-Cola Hellenic, Delhaize, Tesla, Devana Technologies и НИС. Пријаве на сајту: casechallenge.rs

Предавање "Технике полагања међународно признатих испита (FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS)"

[31.10.2015 21:31]

Центар за развој каријере Универзитета у Београду www.razvojkarijere.bg.ac.rs у сарадњи са Образовним центром "Equilibrio" организује предавање под називом "Технике полагања међународно признатих испита (FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS)". Предавање ће се одржати у уторак, 17.11.2015. у Свечаној сали зграде Ректората Универзитета у Београду (Студентски трг 1) са почетком у 14.30 часова.

архива вести

Предавања

Интегрисани широкопојасни појачавачи снаге

Предавач:
др Душан Грујић
Време:
уторак 27. октобар 2015. године од 17:15 часова
Место:
сала 59

архива предавања

Конкурси

ФОНДАЦИЈА ПРОФЕСОРА МИРКА МИЛИЋА

[24.11.2015 13:53]

ФОНДАЦИЈА ПРОФЕСОРА МИРКА МИЛИЋА расписује К О Н К У Р С за доделу награде Фондације на Дан Електротехничког факултета у Београду. Фондација у 2015. години врши награђивање: најбољег научно-стручног рада из области Теорије електричних кола, штампаног у часопису или Зборнику конференција, односно научних скупова у претходној школској години. За награду Фондације могу конкурисати: студенти првог, другог и трећег степена студија који имају научно-стручне радове из области Теорија електричних кола и који су штампани у часопису или зборнику конференција односно научних скупова у претходној школској години.

Bitgear: 3 open positions

[24.11.2015 13:47]

Bitgear, one of the fastest growing Serbian technology companies is announcing the following open positions in Belgrade.

NovelIC Microsystems: Позиције за студенте мастер студија: Embedded HW/SW and Signal Processing

[23.11.2015 10:24]

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com) је фирма која се бави развојем и пројектовањем интегрисаних кола и система у аналогном и дигалном домену, имплементацијом на ASIC,FPGA i DSP платформама, обрадом сигнала и пројектовањем наменских рачунарских система(embedded systems). Позиције су намењене најбољим студентима мастер студија електротехничког факултета,као и свеже дипломираним инжењерима, спремним да уче алгоритме, софтверске алате и хардвер, који су теоријски на нивоу мастер студија на најбољим универзитетима у свету, а који ће се користити директно у индустрији. Рад би био у под менторством искусног инжењера.

NovelIC Microsystems: DSP and FPGA/ASIC Engineer

[23.11.2015 10:18]

Компанија NovelIC Microsystems (www.novelic.com) је фирма која  се бави развојем и пројектовањем интегрисаних кола и система у аналогном и дигалном домену, имплементацијом на ASIC,FPGA i DSP платформама, обрадом сигнала и пројектовањем наменских рачунарских система(embedded systems). Позиције за посао захтевају добро знање дигиталних система, система на чипу (SoC), FPGA система и одређено искуство у телекекомуникацијама и  обради сигнала.

TeleTrader/ Paid Internship in December/ Software Developers

[12.11.2015 09:46]

TeleTrader d.o.o. is part of TeleTrader Software Group, a company specialized in developing products for the financial markets, offering a broad portfolio of tools for the storing, processing, visualization and analysis of market data coming from world-wide exchanges. TeleTrader as an internationally acting company head-quartered in Vienna, Austria, is selling its products in Europe, North America and Asia and is developing its software in Belgrade. We are offering Paid Internship for students with the interest of diving deep into software development in one of our teams.

Winter Internships in ELSYS

[28.10.2015 15:17]

Following good practice from the past years, Elsys Eastern Europe is announcing open positions for the winter 2015/16 internships.

5 traineeships/internships in Dacia-Renault

[27.10.2015 08:57]

Dacia-Renault Group (Romania) and the Agence universitaire de la Francohponie are offering 5 traineeships/internships in Dacia-Renault's offices in Bucharest, Romania.

Delta Holding: Млади лидери

[13.10.2015 00:25]

Пројекат Млади лидери спроводи се од 2012. године. Намењен је апсолвентима и дипломцима факултета чији студенти имају перспективу да се након или у току овог једногодишњег менторског програма обуче и запосле у компанији Делта Холдинг. Предвиђа годину дана рада у три или четири различита сектора како би нови лидери стекли комплетну слику о пословању. На конкурс за прву генерацију пријавило се 1.200 младих, факултетски образованих кандидата; наредне, 2013. године, од готово 1700 пријављених кандидата изабрана је друга генерација Младих лидера, а 2014. године пријавило се 4.624 кандидата, због чега је и програм проширен на 30 полазника. Многи су сада запослени у компанији. Више на mladilideri.rs. Конкурс траје до 26. октобра.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ETF BAFA USA

[12.10.2015 09:50]

ETF BAFA USA расписује конкурс за доделу стипендија студентима Електротехничког Факултета у Београду за 2015-16 школску годину. На конкурс се могу пријавити студенти треће и виших година основних академских студија, мастер студенти академских студија и докторски студенти. Квалификовани кандидати морају испунити следеће услове...

Конкурс "Друмска Стрела 2016"

[07.10.2015 13:02]

Конкурс за нове чланове формула студент тима „Друмска Стрела” за сезону 2016 (05.10.2015. – 15.10.2015).

P3 Comunications: Mobile App Developer и UX Designer

[02.10.2015 12:20]

We manage projects and reorganize company processes in automotive, aviation and telecommunication industries. Established 1996 as spinoff of the Fraunhofer Institute of Production Technology Aachen we are now more than 2,500 P3 team-members at 35 locations worldwide. P3 offers worldwide technical consulting and services for the telecommunications industry. As a leading international company we work for established network operators, suppliers, device manufacturers and regulatory authorities since 2001. We have 2 open positions.

Vast.com: Software Engineer

[30.09.2015 11:22]

Детаљније о позицији у прилогу.

архива конкурса

Конкурси за наставнике и асистенте